Rock Event

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Vi på Rock Event vill önska alla en God Jul och Ett Gott Nytt År.


Vi hoppas att vi får iordning på pandemin inom kort så vi kan börja umgås på olika tillställningar. Rock Event är Redo och står i startgroparna, så snart vårt samhälle är tillbaka i vanlig ordning träffas vi under trevliga former igen.


Beatle Day 2020 inställt, välkomna till Beatle Day 29 & 30/10 – 2021


Vi ser tyvärr inga möjligheter att genomföra årets Beatle Day p.g.a. Covid 19.


Detta känns givetvis oerhört tråkigt och även om restriktionerna skulle ändras det närmaste blir det för kort startsträcka för vårt årliga event.


Vi välkomnar alla gäster till Beatle Day 29 & 30 oktober 2021 då vi firar att det var 10 år sedan vi startade Beatle Day. Vi kommer att arbeta fram ett massivt och spännande jubileumsprogram.

Bästa hälsningar
Ledningsgruppen Beatle Day
Videolänk från Beatle Day 2019: Program i Radio 88 

AQUALUNG
Aqualung "Late 60`s & 70`s Rock`n Roll Music" i radio 88 på onsdagar kl. 19-20.

SKIVBACKEN
Finns det något mer spännande än att få gå in på någon mysig tvärgata, slinka in i den lilla skivbutiken och känna doften av vinyl blandat med kaffe från fiket intill ? Att få dyka ner i en skivback och bara bläddra, bläddra. Och kanske göra ett fynd.
Välkomna till SKIVBACKEN
Ett nytt program med Willy Wilhelmsson och Mats Olsson som väljer musik ifrån sina egna skivsamlingar. Man vet aldrig vart det landar men glädje, spontanitet och vissa djupdykningar med musik från olika årtionden utlovas. Radio 88 Fredagar kl. 12-13.